Özürlü Asansörü

Özürlü Asansörü Nedir?

Engelleri tamamen ortadan kaldırmak için yerli üretim, 2 yıl ürün garantisi anlayışıyla Türkiye'de üretilen özürlü asansörü ile artık, gitmek istediğiniz her yere engel olmadan rahatça ulaşabilirsiniz.

Özürlü Asansörü Çeşitleri

  • ev tipi
  • havuz tipi
  • dikey platform
  • yatay platform
  • kuyu dipsiz platform
  • dönüşlü merdiven platform
  • koltuk tipi
gibi farklı seçenekleri yer alması bakımından özürlü asansörler arasında gerçekten de en yaygın kullanılanlar arasında yer aldığını söylemek gerekir.
Engelli vatandaşlarımızın önündeki bütün engellerin tümüyle kalkması için geliştirilen özürlü asansörü farklı ihtiyaçlara dönük olarak kullanıma imkan tanıyor. 2 yıl ürün garantisinden kesinlikle taviz verilmeden tamamıyla yenilikçi yaklaşım çizgisinde gerçekten de beklentileri karşılayan kullanımı bulunmaktadır.
Özürlü asansörün her yerden rahatça kullanım kolaylığı bulunması sayesinde her anlamda profesyonelce kullanıma imkan tanıdığının da mutlak surette üzerinde durmamız gerekmektedir.

Ev Tipi Engelli Asansör Platformu

Binaya girişlerde/çıkışlarda paslanmaz elektrostatik boyasıyla önde gelen özürlü asansörü olarak karşımıza çıkmaktadır. Ev tipi asansör platformu ayrıca kuyu dipsiz olması bakımından gerçekten de her yere anında kolaylıkla kullanımı mümkün kılmaktadır. İç mekanda minimal tasarımıyla en çok tercih edilen engelli platformu özelliği arasında yer aldığını kesinlikle dikkate almak gerekmektedir.
Engelli asansör platformu boyalı elektrostatik sac malzemesiyle kesinlikle paslanmaz özellikli olarak tasarlandı. Ürün garantisinden ödün verilmeden özürlü asansörü seçenekleri içerisinde her zaman en iyi alternatif olmayı sürdüren anlayışa dayanarak yaygın kullanıma dayandığını mümkün kılmamız gerekmektedir. Kalitesinden hiçbir zaman ödün vermeden yenilikçi anlayış çizgisiyle öne çıktığının mutlak surette üzerinde durmak gerekmektedir.

Havuz Tipi Engelli Asansörü

Havuzlarda kullanıma uygun tip özürlü asansörü seçeneğiyle her yerde rahatlıkla kullanıma elverişlidir. Emniyet tertibatı bulunan ve koltuğunuzda konforunuz için her şeyin düşünüldüğü havuz tipi engelli asansörüyle alanlara rahatlıkla erişim imkanı sağlamaktadır.
Üzerinde yer alan yön tuşları sayesinde rahatça yönetebilme imkanınız da bulunuyor. Bu sayede gerçekten de kolay bir şekilde anında erişim sağlama ayrıcalığından anında yararlanma imkanına yer verildiğinin mutlaka altını çizmemiz gerekmektedir. Havuz tipi engelli asansörünün gerçekten de rahatlıkla kullanım imkanı sağlamayı sürdüren özelliğine bağlı olarak her yerden kesintisiz olarak erişime imkan tanıyor.

Dikey Platform Engelli Asansörü

Kuyu dibi gerektirmeyen dikey platformu özürlü asansörü sayesinde iç mekanlardan dış mekanlara ulaşacağınız her an yanınızda yer alacaktır. Evinizin içerisi için rahatça kullanıma elverişli olmasının yanı sıra ayrıca dış mekan uygulamaları adına da son derece yaygın bir kullanım göstermektedir.
Profesyonel yerli üretim garantisi dikkate alınarak gerçekleştirilmesi bakımından gerçekten de her yerden anında erişim sağlama ayrıcalığına yer verilmektedir. Yerli üretim ayrıcalığı ve 2 yıl net ürün garantisi seçeneğiyle dikey platformuna uygun özürlü asansörü iç mekan-dış mekan kullanımları için tasarlandı.
Paslanmaz boyalı sac malzemesi sayesinde uzun süre rahatça kullanılabilir. Yanınızda hiçbir refakatçi olmasa da kendi kendinize her yere sorunsuzca ulaşım sağlamanız için tüm emniyet tertibatıyla birlikte montaj işlemi tamamlanmıştır.

Yatay Platform Engelli Asansörü

Engelli asansörleri arasında kuyu dibi gerektirmeyen, zeminden 7,5 metre yüksekliklere kadar uzanabilen özürlü asansörü yerli üretim garantisiyle üretilmiştir. Son derece profesyonelce tasarımı dikkat çekerek her yere hiçbir şekilde zorlanmadan rahatça erişiminiz için tüm beklentileri bu engelli asansörünün fazlasıyla karşıladığını kesinlikle dikkate almamız gerekiyor.
Profesyonelce alt yapısından ödün verilmeden 24 saat 7 gün boyunca beklentileri karşılamayı sürdüren anlayış çerçevesinde öne çıktığının mutlaka üzerinde durmamızda yarar vardır.

Dönüşlü Merdiven Tipi Engelli Asansörü

Dönüşlü merdiven tipleri için geliştirilmiştir. Bu özelliğiyle zorlanmadan özürlü asansörü ile binanın içerisinden dışarıya ulaşım sağlamanız mümkün. Ayrıca elektrostatik sac boyalı uygulamasıyla da uzun süre paslanmayan yapısıyla dikkat çekmektedir.
Dönüşlü merdiven tipi olması bakımından öne çıkan bu engelli asansörünün ayrıca her yere rahatça ulaşmak isteyenler için de son derece kolaylık sağlayan tür olduğunu dikkate almamız gerekiyor. Böylelikle her yere olabildiğince kısa süre zarfında erişme şansını sizlerle buluşturacaktır.
2 yıl ürün garantisi imkanından faydalanarak dilediğiniz her yere anında erişim sağlama fırsatını gerçekten de tüm kullanıcılarına sunuyor. Böylelikle iç mekanlarda ya da dış mekanlarda yanınızda birisi olsun ya da olmasın kolayca kullanma elverişliliği sağlayacaktır.

2 Yıl Ürün Garantisi %100 Yerli Üretim Güvencesi

Engelli vatandaşlarımızın tüm engellerini ortadan kaldırmak, yürüme güçlüğü çeken yaşlılarımızın kolayca diledikleri her yere ulaşmasını sağlamak bakımından özürlü asansörü üretimimiz 2 yıl ürün garantisi teminatıyla sunulmaktadır.
%100 yerli üretim anlayışıyla tamamıyla yenilikçi tasarımdan ödün vermeden gerçekleştirilmesi bakımından gerçekten de en yaygın tercih edilen ürünler arasında yer almaya devam ettiğinin mutlak surette altını çizmemiz gerekiyor. Her yere kolayca erişim sağlamanız için tasarlanmış üstün yapısıyla değerlendirilirse her yere tam zamanında ve de çok hızlı bir şekilde ulaşmak isteyenler açısından dikkat çektiğinin mutlaka altını çizmede yarar vardır.

Özürlü Asansörü Satışı

Sosyal Medyadan Bize Ulaşın

Whatsapp kurumsal sipariş hattımız üzerinden özürlü asansörü hızlı teslimat garantisiyle veriliyor. Bunun yanı sıra yerli üretim güvencesiyle diğer sosyal medya kanallarımızdan hemen bizimle irtibata geçerek ihtiyacınıza uygun siparişi verebilirsiniz.
Boyalı sac malzemeden elektrostatik yapıda tasarlanarak gerçekten de üstün yaklaşımıyla öne çıkmayı sürdürerek gerçekten de eşsiz tasarıma yer verdiğinin mutlaka üzerinde durmamız gerekiyor. Bununla birlikte ayrıca her yerden çok kısa süre içerisinde erişim sağlama kolaylığını da tüm üyelerine sunmaya devam ettiği için anında erişim imkanına yer verdiğinin de kesinlikle altını çizmemiz gerekmektedir.

 

İhtiyacınıza özel tasarım anlayışı çerçevesinde sizlerin de birbirinden farklı kullanıma elverişli asansör tiplerinden anında yararlanması mümkün. Bu sayede engelli vatandaşlarımızın, yürümekte güçlük çeken yaşlı vatandaşlarımızın diledikleri her yere kolayca ulaşmasını mümkün kılıyor. Bu sayede profesyonelce kullanıma olanak tanıyarak 7/24 hizmet vermektedir. Hemen firmamızla kurumsal iletişim numaralarımız üzerinden irtibata geçerek anında kesintisiz olarak hizmetten yararlanma ayrıcalığını yakalamış olacaksınız. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.



Ankara Asansör, ankara asansör firmaları, Ankara engelli asansörü firmaları, Asansör, engelli asansörü firmaları ankara, engelli asansörü firmaları niğde, koltuk tipi engelli asansörleri, niğde asansör firmaları, platform tip merdiven asansörleri, Türkiye Asansör Firmaları,engelli platformları

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Engelli Asansör Çeşitleri

Portatif Engelli Asansörü